Zet een grote kookpan op het vuur gevuld met kraanwater en een snufje zout, en breng aan de kook.
3.
Kook hier de pasta in volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af en spoel de pasta af onder koud stromend water en houdt apart in een grote mengkom.
4.
Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul, samen met de gesneden rode peper en geperste knoflook. Voeg zout toe naar smaak.
5.
Voeg de Heinz Tomato & Basil Pastasaus toe an het gehaktmengsel en breng aan de kook. Doe een deksel op de pan en laat 5 minuten sudderen. Zet het vuur uit en schep 1 flinke soeplepel met saus uit de pan, houdt dit apart.
6.
Kluts de eieren en meng de geraspte Parmezaanse kaas hier doorheen. Roer dit mengsel door de pastasaus.
7.
Vet de springvorm in met olijfolie. Meng de spaghetti met de pastasaus en schep dit in de springvorm.
8.
Bak de taart 20 minuten in de oven. Haal de taart uit de oven, schep de apart gehouden saus over de taart, en verdeel de mozzarella. Zet de taart nog 5 minuten in de oven of tot de mozzarella is gesmolten.
9.
Haal de taart uit de oven en garneer met verse basilicum.